KATEGORIJE

JAMSTVO

PRIJAVA ZA ANALIZU

Ugovorite svoj termin za stručnu analizu tijela

Brojač izgubljenih kg u Body Creator centrima od 2001. godine

Naša Body Creator obitelj se povećala. Otvoren je novi Body creator City cetnar u Medulićevoj 11/VP. U novom centru možete naći široku ponudu naših tretmana od aktivne vježbe u Termo kapsulama, do Infra spa kapsula, LPG vakumske masaže i vibro masaže, ali i neke nove tretmane kao što je Regen Radio frekvencija tijela i Krio terapija tijela i lica.

Svakako treba spomenuti i odličan dijagnostički centar na osnovu čega se i kreira potpuno personaliziran program mršavljenja i/ili preobikovanja tijela.  Centar je otvorem Ponedjeljak srijeda i petak od 12-20 sati, utorak i četvrtak od 8-16 a subota od 8-13 sati. 

ISKORISTITE POPUST OD 75% povodom otvorenja. Akcija traje do 1.2.16.  Rezervirajte još danas termin za stručnu analizu vašeg tijela i neka 2016 bude godina vaše nove figure.

Očekujemo vas

 

Mršavljenje - prvi korak prema zdravlju. Složen patološki proces koji uzrokuje pretilost odraz je utjecaja okoline, genetskog nasljeđa i odnosa pojedinca prema hrani i svom tijelu.

Budući da uspješnost prevencije pretilosti te gubitak tjelesne mase ovise o intenzitetu tjelesne aktivnosti, unosu energije te trajnim promjenama prehrambenih navika, važno je tu brigu prepustiti stručnjacima. Mršavljenje u Body Creatoru je užitak i zabava.

Statistika pokazuje da je debljina dostigla razmjere globalne epidemije. Više od jedne milijarde odraslih zadovoljavaju kategoriju pretilih, a više od 300 milijuna njih čak je klinički pretilo. U Hrvatskoj nailazimo na 20% stanovnika s prekomjernom tjelesnom masom (najviše u Zagrebu), a posebno zabrinjava porast postotka kod mlade populacije.

Danas znamo da je debljina jedan od najznačajnijih uzroka kroničnih bolesti poput povišenog krvnog tlaka, srčanih bolesti, dijabetesa, osteoporoze, Alzheimerove bolesti, … te je ujedno i drugi po važnosti uzročnik karcinoma u zapadnoj civilizaciji, odmah nakon pušenja. Stoga je

 

Naše terapije, vježbe i tretmani za mršavljenje i oblikovanje tijela:

Vježba u termo-kapsuli  »

Infra-crvena kapsula »

Ozonska kupka  »

Ultrazvučna kavitacija  »

Pressoterapija (mehanička limfna drenaža)  »

Ručna masaža  »

Body wrapping  »

Anticelulitna masaža  » 

LPG -  Endermologie  » 

Radio frekvencija  » 

Kavitacija  »


LIPO-JETICS - tretman za crveni tepih  »

Narl  »

Naše usluge